هویچ پلو یکی از پلوهای سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و اصلا هم مزه شیرینی ندارد و برای همه وعدهها مناسب است. این پلوی خوشمزه را میتوانید در دورهمیها و مجالس خود سرو کنید و مهمانهای خود را با طعم بینظیر آن خوشحال کنید. در تهیه
برنج را به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. هویجها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. داخل تابه کمی کره و روغن بریزید تا داغ شود و هویج را به همراه زعفران دم کرده در آن سرخ کنید. سپس شکر اضافه کنید و کمی آب روی هویج بریزید و بگذارید تا هویج کمی پخته و شکر ذوب شود. بعد از پخت، هویجها را از روی حرارت بردارید.
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
تمام ادویهها را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس هویج و زرشک را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا زرشکها پف کنند. در انتها کمی زعفران روی مواد بریزید و بلافاصله مواد را از روی حرارت بردارید.
در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و مدام کف روی برنج را بگیرید. سپس برنج را آبکش کنید و کف قابلمه تهدیگ مناسب قرار دهید. مقداری از برنج را ریخته و مواد هویج و گوشت را روی برنج بریزید و هم بزنید. سپس مابقی برنج را بریزید و هویچ پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پخته شود. در انتها روی برنج کمی کره یا روغن بریزید و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب
طرز پخت شیرینی برنجی، سوغاتی کرمانشاه
هویج ,برنج ,کمی ,پلو ,گوشت ,روی ,کنید و ,گوشت چرخ ,اضافه کنید ,را به ,دهید تا ,حرارت بردارید مرحله
درباره این سایت